tag:blogger.com,1999:blog-1682361283539328247.post3802905585293519238..comments2023-12-15T10:43:56.645+01:00Comments on Zapachy Kuchni: Zakwasmacierzankahttp://www.blogger.com/profile/11684776465924257302noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1682361283539328247.post-14047463886451543872012-02-16T18:47:00.466+01:002012-02-16T18:47:00.466+01:00Właśnie czegoś takiego szukałem, ponieważ zamierza...Właśnie czegoś takiego szukałem, ponieważ zamierzam przejść na chleb z mąki orkiszowejjerzyhttp://akcesoriakuchenne.blog.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1682361283539328247.post-15722541017280171562010-12-06T21:25:26.572+01:002010-12-06T21:25:26.572+01:00Macierzanko gdybyś chciała zakwas przechować dłuze...Macierzanko gdybyś chciała zakwas przechować dłuzej to po prostu wyciągasz go z lodówki, zostawiasz na 2-3 godziny, aby ogrzał sie do temperatury pokojowej, nastepnie dokarmiasz, zostawiasz na 8-12 godzin i wkładasz znów do lodówki:) pozdrawiam ciepłoJolanta Szyndlarewiczhttp://www.smakmojegodomu.blox.plnoreply@blogger.com